Ook ik kom tot de beste prestaties door samen te werken en te ontwikkelen met collega’s

Vrije Universiteit

In het Center for Executive Coaching, opgericht door Yvonne Burger, werken we in twee opleidingen en een alumniprogramma aan professionalisering van ervaren (team)coaches, met onder meer toppers Erik de Haan, Arend Ardon, Oscar David, Martijn Vroemen, Saskia de Maat en Petra Keuchenius.

Schouten University of Applied Sciences

Schouten University

In de vernieuwde en geaccrediteerde Master Human Development, geven wetenschappers en praktijkprofessionals samen vorm aan een modulair opgebouwd programma.

Team Change

Teamchange is een netwerk van teamcoaches. Drijvende kracht is Martijn Vroemen, een ervaren teamcoach en organisatieadviseur, die met zijn blogs, boeken en workshops vele vakgenoten inspireert.

Twynstra Gudde

Een professioneel en innovatief adviesbureau, volgens opdrachtgevers de beste van Nederland, waar ik 12 jaar lang kansen kreeg en het vak leerde en nog steeds met plezier mee samenwerk zowel in advieswerk als interim.

Villa Mollerus

Ons prachtige kantoorpand in het centrum van Baarn waar ik graag werk en met mensen afspreek. De serre is een fijne, lichte plek voor het voeren van gesprekken, coaching, teamcoaching, intervisie, overleg.