Mieke Reidinga

Van 1988 tot 1994 studeerde ik bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn afstudeeronderzoek ging over gemeenschappelijke beeldvorming rond complexe vraagstukken, vanuit systemisch perspectief. Dit thema is mij altijd blijven fascineren.

Ik werkte 12 jaar bij Twynstra Gudde adviseurs en managers. In 2000 werd ik managing partner van de vakgroep HRM en een paar jaar later van de vakgroep Organisatieontwikkeling.

Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk als organisatie-adviseur, teamcoach en interim manager, ben ik docent veranderkunde & advieskunde en docent executive teamcoaching. Ik volgde twee grote opleidingen op het gebied van Coaching (Rino Noord-Holland) en Executive Teamcoaching (VU).

In 2008 startte ik samen met mijn partner “Villa Mollerus”, een werk- en ontmoetingsplek voor organisatieprofessionals in een mooi pand in het centrum van Baarn.